26. kolo
16.05.2008 19:00 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Vysočina Jihlava - Baník Sokolov 1:0

Jihlava také dnes navázala na dobré výkony z posledních domácích zápasů a opět vyhrála. Tentokrát to odnesl Baník Sokolov, který se venku opět nedokázal střelecky prosadit.

Domácí fotbalisté byli po celý první poločas mírně aktivnějším týmem, což dokázali potvrdit v 18. minutě brankou Petra Faldyny. Hosté si vyloženou příležitost nevypracovali. Jediný dnešní střelec se na svůj přesný zásah ani moc nenadřel, jelikož po centru Rabušiče pouze doklepával míč do odkryté brány. Skutečně málo chybělo k navýšení vedení Kadlecovi v 31. minutě, kdy jeho dělovku z třiceti metrů skvěle vyrazil Bertelman alespoň na roh.

Největší příležitost k vyrovnání měl Sokolov v 53. minutě. To totiž po faulu Vepřeka nařídil rozhodčí penaltu, k té se postavil Salák, ale nedal. O osm minut později to byli opět hosté, kteří o sobě dali vědět. Duchnič si naběhl na centrovaný balon do pokutového území a nebezpečně hlavičkoval. Šimon vyškrábl jeho pokus na roh konečky prstů.

Úvodní dvacetiminutovka druhé půle nabídla poměrně atraktivní podívanou, poté se ale hra uklidnila a přesunula do středu hřiště. V 72. minutě vyzkoušel štěstí Dupal, ale jeho střela postrádala přesnost. S ubíhajícím časem ale také přibývalo na hřištích ostrých zákroků, což začal rozhodčí Drábek řešit rozdáváním žlutých karet, kterých v zápasech padlo rovných deset.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele