26. kolo
17.05.2008 10:15 CET
1 : 1
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Sparta Krč - Zenit Čáslav 1:1

Minutu před koncem normální hrací doby přišla Krč o svou třetí letošní výhru. Čáslav naopak děkuje mladému střelci Vošahlíkovi, který ji v dnešním zápase zajistil alespoň bod.

První poločas by se dal jedním slovem nejlépe popsat jako nudný. Ani jeden tým si nebyl schopný vypracovat vážnější příležitost, natož ohrozit bránu. Herní převahu měla především Čáslav a moc ji nechybělo v 24. minutě, kdy šla do brejku, ale na poslední chvíli zakročil domácí záložník Dubský a vše vyřešil. Gólman Diviš zasahovat nemusel. Krč to zkoušela především z větší vzdálenosti, nebezpečná střela Vojtíška byla ale zblokována.

V 48. minutě se mohl ujmout Zenit vedení. Z pěti metrů ovšem vysoko přestřelil útočník Kocourek. Tentýž hráč na sebe zanedlouho opět upozornil, jeho střelu musel zlikvidovat až gólman Diviš. Čáslav byla mírně aktivnější, o to větším překvapení bylo, že se vedení ujala Krč. V 78. minutě vstřelil úvodní gól zápasu po pěkné akci Tomáš Doubský. Jenže vedení domácím vydrželo pouhých jedenáct minut. K zakončení se dostal Jan Vošahlík a nemýlil se. Šance Krče na záchranu jsou tak po tomto utkání už jen skutečně teoretické.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele