27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
2 : 2
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Fotbal Fulnek - FK Ústí nad Labem 2:2

Fulnecká domácí neporazitelnost sice nepadla, přesto nemůže být kouč Daněk spokojený. Jeho tým vybojoval proti o záchranu bojujícímu Ústí nad Labem jen remízu.

Fulnek se snažil na promočeném trávníku hrát kombinační fotbal a v 7. minutě vyzkoušel pozornost hostující gólmana Nováka domácí kapitán Vajda. Jeho nebezpečnou střelu ale ústecká jednička lapila. O moc lépe si nevedl ani Roman Smutný. V 21. minutě se už ale promrzlý fulnecký stadión dočkal. Po Lukaštíkově přihrávce se prosadil Pavlík.

Zanedlouho to mohlo být dokonce 2:0, ale při pokusu Slončíka bravurně zasáhl Novák. Avšak zápas se nakonec vyvíjel úplně jinak. V 31. minutě zahrál v pokutovém území rukou Staš a rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten Ústí proměnilo, konkrétně Valenta. Hosté mohli jít dokonce do vedení, ale Franc svou skvělou šanci neproměnil. Ve 40. minutě se dopustil velké chyby jeden z hostujících obránců, míč se dostal k Slončíkovi a ten bez problémů skóroval.

Od třetího inkasovaného gólu zachránil Ústí opět gólman Novák. Vajda sice v 54. minutě dlouho otálel se střelou, nakonec ale našel Slončíka. Jenže jeho dělovku vyrazil právě hostující brankář. Ústí se snažilo alespoň vyrovnat, nebezpečnou střelu Benčíka ovšem odvrátil na poslední chvíli jeden z obránců na roh. V 74. minutě se však dostal v pokutovém území k míči Dvořák a střelou z otočky vstřelil gól na konečných 2:2

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fulnek vybojuje v tomto zápase tři body, protože porazí Ustí 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele