30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Ústí nad Labem

Zenit Čáslav

Rozhodčí: Kocourek - Pokorný, Urban
Diváci: 713

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Zenit Čáslav 2:2

Čáslav potřebovala v tomto utkání bodovat a od začátku šla za svým cílem. Ze severu Čech si také nakonec odváží remízu 2:2, kterou si však nakonec zajistila až v závěru duelu.

Už v 6. minutě se hosté ujali vedení. Hned první vážnější příležitost skončila brankou. Míč poslal do pokutového území Strnad, balon doletěl až k Michalu Skopalíkovi, který se nijak nerozmýšlel a napálil jej do brány. Čáslavští fotbalisté byli překvapivě v prvním dějství mnohem aktivnější než jejich soupeř. Ten se do žádné pořádné šance dostat nedokázal a kazil jednu přihrávku za druhou.

Po přestávce se ale předváděná hra změnila a rázem Ústí vyrovnalo. V 58. minutě se po rychlém brejku dostal k míči Dvořák a tvrdou ranou vyrovnal. Za dalších sedm minut se stav zcela otočil a domácí fotbalisté se ujali vedení. Zenit tak opět neměl postup ve svých rukou, což si uvědomoval a vrhnul se do útoku. Po faulu na Strnada dostal výhodu penalty a samotný postižený vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele