29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Příbram

Ústí nad Labem

Rozhodčí: Franěk - Filípek, Jiřík
Diváci: 450

Reportáž

Marila Příbram - FK Ústí nad Labem 1:1

Fotbalistům Marily Příbram se po remíze 1:1 s Ústí nad Labem vzdálila účast v příští sezoně Gambrinus ligy. Domácí sice prohrávali po trefě Džubana, nakonec však příbramští alespoň vyrovnali zásluhou Nohýnka.

První čistě gólovou příležitost měli hosté. Ve 14. minutě dostal Vondrášek míč mezi stopery domácích a v tváří v tvář brankáři Hruškovi neuspěl. Brankář Příbrami dobře vyběhnul a Vondráškovi znemožnil skórovat. Příbramští přispěchali s velkou šancí až ve 29. minutě. Útočníka Jalese vychytal špičkou nohy brankář Ústí Novák. O pět minut později Jales centroval na zadní tyč, kde byl Nechvátal, ovšem v tísni, a jeho hlavička šla nad branku. Minutu po spálené Nechvátalově šanci vstřelili ústečtí fotbalisté první branku utkání. Hosté zahrávali rohový kop, centr se dostal k Vondraškovi, ten znovu odcentroval na Pavla Džubana, který skóroval. Příbramští se do šancí dostávali těžko, přesto mohli ve 44. minutě vyrovnat. Mišunova hlavička šla však mimo branku Ústí. První poločas skončil překvapivým vedením hostů 1:0.

Do druhé půle vešli hráči Marily Příbram s větší aktivitou. Brankáře Nováka zkoušel lehkou střelou Hloušek, ale neuspěl. V 59. minutě mohli domácí vyrovnat. Po přímém kopu se dostal k odraženému míči střídající Costa, a ten napálil míč do břevna. I na druhé straně se mohlo měnit skóre. Mašanského vychytal excelentním zákrokem brankář Hruška. Příbram svého soupeře zatlačila a výsledkem bylo vyrovnání. Stanislav Nohýnek se nejlépe zorientoval před brankou Ústí a nekompromisně poslal míč do sítě – 1:1. Příbram potřebovala vyhrát a i nadále tlačila. V 87. minutě střílel Pleško, jenomže nebezpečná rána byla zblokována. Závěrečný tlak domácích další branku nepřinesl, a tak se Příbram rozešla s Ústí smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele