27. kolo
21.05.2008 17:00 CET
2 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

Marila Příbram - FC Hlučín 2:0

Hlučín je na venkovních hřištích jedním z nejlepších týmů a v Příbrami to potvrzoval, až na závěr utkání byl Příbrami poměrně vyrovnaným soupeřem, i přesto ale nakonec odjíždí s prohrou 0:2.

Už ve 12. minutě se mohli hosté ujmout vedení. V první velké šanci se ocitl Žižka, jenže dostal se do úhlu a jeho následnou střelu dokázal gólman Hruška vyrazit na roh. Na druhé straně naopak hlavičkoval po centru Klesy Štochl, ale míč poslal jen do míst, kde stál gólman Kosmál. Další velkou příležitost měla Marila v 22. minutě. Danilo kličkou nechal za sebou obránce, sám ve vápně zkusil i vystřelit, ovšem jeho střela neměla potřebnou razanci ani přesnost.

Hlučín i nadále především bránil a spoléhal na brejky, moc ale nechybělo a poprvé mohl inkasovat v 35. minutě. Huňa vyhrál hlavičkový souboj s Kosmálem, k odraženému míči se dostal Danilo, ale mířil vysoko nad. A když tentýž neuspěl ani těsně před přestávkou, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran se začalo pěkně zostra. Nejprve nepřesně hlavičkoval domácí Kalabiška, obdobně si vedl také Hanus, ovšem v 53. minutě se už kanonýr Huňa nemýlil. Míč za záda Kosmála dostal hlavou po nůžkách Máchy. Za necelých dvacet minut se prosadil po rohovém kopu u bližší tyče velmi aktivní Danilo a o vítězi bylo v podstatě rozhodnuto.

Alespoň trochu zdramatizovat závěr mohl Barcal, jenže nastřelil pouze břevno. Příbram v závěru tlačila a bylo velkým překvapením, že nepřidala třetí gól. Michal Klesa podobně jako Barcal nastřelil břevno, Jirouš trefil pouze gólmana Kosmála. Ani tyto nevyužité šance ale Marilu mrzet nemusí, tři body totiž zůstávají doma.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram si bohužel poradí s Hlučínem a vyhraje 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele