30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

FC Hlučín

Fotbal Fulnek

Rozhodčí: ikel - Pelikán, Dobrovolný
Diváci: 996

Reportáž

FC Hlučín - Fotbal Fulnek 1:1

Hlučín potřeboval vyhrát, proti Fulneku se ale trápil a nakonec utkání dohrál pouze v devíti lidech. Po třech letech se tak loučí s druhou ligou.

Hosté sice nebyli v tomto utkání favoritem, jelikož jim už o nic nešlo, přesto od začátku útočili. Ve 20. minutě se dostal k hlavičce zkušený Lukaštík a jen těsně minul brankovou konstrukci. Za devět minut se do zakončení dostal také útočník Malohlava, ale selhal v zakončení, když pouze nastřelil mladého gólmana Kosmáka. Fulnecký útočník si velmi podobně vedl i zanedlouho, kdy na domácího gólmana opět nevyzrál.

Zápas hodně ovlivnila první červená karta, kterou viděl v 55. minutě domácí Stoklásek za protesty. Hlučín ale nemohl jen bránit, naopak vše musel, i v deseti hráčích, vrhnout do ofenzívy, to se mu ovšem moc nevyplatilo. V 67. minutě po dlouhém pasu utekl domácí obraně Sedlák a prostřelil Kosmála. Navíc už za pět minut fauloval Kopecký, viděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. V nastaveném čase ale Hlučín alespoň zásluhou Meleckého vyrovnal.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
k0udy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele