28. kolo
25.05.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

FC Hlučín

1. FC Slovácko

Rozhodčí: Kocourek - Handlíř, Tacina
Diváci: 1.156

Reportáž

FC Hlučín - 1. FC Slovácko 0:1

Jiřímu Dekařovi vyšlo na lavičce Slovácka i druhé utkání. V něm zavítal na půdu Hlučína a domů veze tři body za jednogólovou výhru, díky které se posune jeho tým na druhou postupovou pozici.

Zápas měl strhující úvod. Běží sedmá minuta a hostující gólman Bolek se dopouští velké chyby. Při odkopu uklouzne a míč se dostane k Štýbarovi, jenž okamžitě pálí. Jeho ránu ale naštěstí pro hosty dokázal hlavou odvrátit Šultés. Zanedlouho vychytal na druhé straně Kosmál talentovaného Kerbra. V 16. minutě se odhodlal ke střele z hranice šestnáctky po přihrávce od Žižky Hanus, ale míč poslal vysoko nad.

O pár sekund později se už diváci radovali, ovšem jen ti hostující, kteří svému týmu vytvořili skvělou kulisu. Kerbr se dostal z rychlého brejku sám před Kosmála, střela přes něj sice nepřešla, ovšem odrazila se k volnému Šultesovi, který technickou ranou do odkryté brány otevřel skóre. V 32. minutě byl Hlučín nejblíže vyrovnání. Ke střele se dostal Galajda a Petr Bolek musel jeho pokus vytěsnit alespoň na roh.

Domácí fotbalisté začali po změně stran aktivně. Už ve druhé minutě se dostal míč po autovém vhazování k Žižkovi, ten ale následně trefil jen boční síť. Hlučín se hnal do útoku, před bránu Bolka se dostával především díky nakopávaným míčům a centrům. Tato taktika mu ale moc nevycházela a hrálo se hlavně ve středu hřiště. Zápas se sice dohrál především před šestnáctkou Slovácka, ale domácí fotbalisté byli zcela neškodní, podobně jako hráči z Uherského Hradiště.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba týmy ještě nutně potřebují body. Mírným favoritem je Slovácko, tak uvidíme. Tip 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele