29. kolo
31.05.2008 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Baník Sokolov

Hradec Králové

Rozhodčí: Hrubeš - Pospíšil, Pokorný
Diváci: 1.572

Reportáž

Baník Sokolov - FC Hradec Králové 2:0

V Sokolově diváci viděli zápas dvou rozdílných poločasů. Zatímco v tom prvním úřadovali domácí hráči a vstřelili dvě branky, v tom druhém byli lepší Hradečtí. Gól ale dát nedokázali, a proto se domů vrací s prohrou. V podstatě se tak navíc připravili o šanci postoupit do Gambrinus ligy.

Už v 15. minutě vymyslel Baník skutečně pohlednou akci na jejímž konci byl Salák, který zkušeně obhodil gólmana Podhajského a poslal svůj tým do vedení. To mohl pojistit jako první Duchnič, z otočky nevystřelil vůbec špatně, jenže míč poslal nad. Co se nepovedlo domácímu útočníkovi, to dokázal v 33. minutě Kura. Roh sice hostující Chleboun odvrátil, míč však poslal zpět do šestnáctky Duchnič, ten se dostal právě až ke Kurovi, který pozemní střelou podruhé překonal Podhajského. Hradečtí fotbalisté byli rázem psychicky velmi dole a už za minutu mohlo být ještě hůř, ale aktivní Duchnič svou příležitost nevyužil.

Svěřenci kouče Malury se sice ve druhé pětačtyřicetiminutovce mnohem více rozehráli, ale první gólové šance opět patřili sokolovským fotbalistům. Obě však zahodil Jiráček, jehož prvně vychytal skvělým zákrokem Podhajský a podruhé nastřelil boční síť. V 58. minutě ovšem moc nescházelo ke snížení Zbončákovi, který poslal míč jen těsně vedle tyčky. Zanedlouho trefil dokonce jeden z hostujících fotbalistů brankovou konstrukci, ale ani po této šanci míč v síti neskončil. Šance Hradce opět o něco ožily v 82. minutě, kdy byl vyloučen Javorský, jenže ani početní výhody Východočeši využít nedokázali.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to pro Votroky těžké, Baník Sokolov doma ještě letos neprohrál. K možnosti postupu je ale nutné udělat maximum ! Tip 1:1. FC H.K. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci si postup pěkně podělaly !!! Je to škoda. Ale nedá se nic dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele