30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

1. HFK Olomouc

Sparta Krč

Rozhodčí: Možíš - Ondo, Handlíř
Diváci: 415

Reportáž

1. HFK Olomouc - Sparta Krč 0:1

Sparta Krč se nakonec přeci jen rozloučila s druhou ligou se ctí. Také v posledním kole dokázala vybojovat tři body, teprve podruhé na hřišti soupeře, na její poslední příčce se ale vůbec nic nemění.

Nasazení obou týmů jasně dokládalo skutečnosti, že ani jednomu soupeři o nic nejde. HFK sice mělo mírnou převahu, jediný gól ale vstřelila Krč, a to už v 29. minutě. Viskup se uvolnil na pravé straně hřiště, přihrál do pokutového území na Martina Vojtíška, ten si zpracoval míč a poslal jej přesně mířenou střelou do brány. Po gólu sice hra Holice trochu ožila, ale nedařila se jí kombinace a žádné šance nevznikaly.

Po změně stran toho už přeci jen bylo k vidění mnohem více. Vedení mohl zvýšit Vojtíšek, ale jeho oblouček přes gólmana Doležala se mu nevyvedl. V 60. minutě pro změnu zasahoval na druhé straně Diviš při střele Lošťáka, následná dorážka Zlatohlavého šla mimo. Něco na výsledku mohl změnit ještě v závěrečné desetiminutovce Hanzel. Ten se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, ale Diviš zasahovat nemusel, jelikož svůj pokus poslal těsně vedle tyče.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele