30. kolo
05.06.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

1. FC Slovácko

Příbram

Rozhodčí: Jech - Hojsík, Zlámal
Diváci: 4.872

Reportáž

Příbram míří do první ligy

Druhým postupujícím do Gambrinus ligy se stává příbramská Marila. Ta v přímém souboji o postup porazila Slovácko 1:0.

Oba týmy se snažily hlavně neudělat chybu, největší šance se přesto rodily před bránou Příbrami. Jako například ve druhé minutě, kdy hráči z Uherského Hradiště vstřelili první gól. Gonda našel v dobré pozici Fischera, jenž se prosadil, ale rozhodčí jeho trefu neuznal pro ofsajd. Další velkou příležitost měl na kopačkách kanonýr Chmelíček, v pádu ovšem nastřelil pouze gólmana Hrušku.

Bývalý olomoucký útočník pálil také v 24. minutě, poté co jej k zakončení vybídl Gonda, ale svou stoprocentní šanci zazdil a Hruška jej vychytal. Marila toho moc nepředvedla a k žádnému vážnějšímu zakončení se nedostala.

Slovácko mohlo odstartovat druhou půli skutečně dobře, ale Šultés tváří v tvář proti gólmanovi Hruškovi neuspěl. Naopak v 59. minutě se do šance konečně dostala také Příbram a hned z toho byl gól. Po rohovém kopu se prosadil hlavou zcela nehlídaný Brazilec De Oliveira. A mohlo být pro domácí fotbalisty ještě hůř. Do pokutového území se prokličkoval Michal Klesa, jeho střelu ale tečoval jeden z obránců a gólman Marek jeho střelu vychytal. V 82. minutě Marile opět moc nechybělo. Nechvátal s Jalesem se dostali do brejku, druhý jmenovaný celou akci ale zakončil pouze střelou do Markových rukavic. Slovácko nevyužilo ani v závěru své akce, a proto příbramské oslavy tak mohly propuknout naplno.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tuhý boj o případný postup. Přeju to jednoznčně domácím. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

To se nemělo stát ! 1. FC Slovácko prohrálo a na návrat zpět do 1. ligy si musí ještě rok počkat. Smutné je to, že si to prohráli opravdu sami. Marila Příbram tedy postupuje, což si přáli asi jen snad v Příbrami.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele