29. kolo
11.06.2007 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Baník Sokolov

Vysočina Jihlava

Rozhodčí: Damková - Ubias, Moláček
Diváci: 2.540

Reportáž

Baník Sokolov - Vysočina Jihlava 1:1

Jihlava měla před tímto zápasem ještě alespoň teoretickou šanci na postup, remíza se Sokolovem ji o ní ale připravila.

První šanci měli sokolovští hráči v 15. minutě. Po faulu přibližně 30 metrů od branky Jihlavy se kopal přímý volný kop. Míč se dostal na vzdálenější, pravou tyč, kde číhal osamocený Šorfa. Ten poslal míč na další tyč, kde jen o centimetry minul baníkovský hráč balón. Po třiceti minutách hry měli domácí další šanci. Šorfa se dostal do protiútoku, jenže neměl rychlost, a tak ještě přihrál Dřížďalovi, ten však centroval míč před bránu, kde nikdo nebyl. V 37. minutě poprvé zahrozila Jihlava, kdy pálil z hranice šestnáctky po rohu Gebreselassie, jenže přímo do náruče Bertelmana.

Dobrou gólovou šanci měla Jihlava v 64. minutě, kdy hlavičkoval po rohovém kopu Kadlec, jenže mířil nad. O minutu později už gól padl. Ivo Svoboda utíkal na Bertelmana úplně osamocen a nemýlil se. Avšak toto vedení hostům moc dlouho nevydrželo, protože v 68. minutě se prosadil František Dřížďal. Sokolov mohl jít dokonce do vedení, když v 88. minutě hlavičkoval Huber, jenže mířil nad.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele