základní část, 1. kolo
28.07.2012 20:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mechelen pres leto velice dobre posilil a mel by letos mirit o dost vys nez loni... Z Groningenu prisla danska dvojka Nicklas Pedersen (ST) a fotbalista o ktereho se uz zajimali mnohem slavnejsi kluby nez Mechelen - Thomas Enevoldsen (RM), z Beerschotu pak byl ziskan Tome Pacovski (GK), z Waasland-Beveren Joachim van Damme (DM), z Rody dalsi dan Mads Junker (ST) a nakonec z Westerla Steven de Petter (DM). Tyto hrace uz si privedl novy trener, ktery ukoncil po 3,5 letech sve angazma v Rode - Harm van Veldhoven. Diky temto posilam tolik neboli ztraty, predevsim hlavni hvezdy tymu z posledni sezony - Juliena Goriuse (Genk), Kevin Geudens (Westerlo), Jonathan Wilmet (Westerlo), Jérémy Huyghebaert (Mouscron-Péruwelz), smlouvy skoncili Yvesi Makaba-Makalambymu, Tidianemu Kouroumovi, Pan Pierre Koulibalymi a Dinu Skvorcovi, odeslo jeste par dalsich hracu sirsiho kadru po vetsinou do 2.Division. Mechelen by tedy mel byt letos jeste nebezpecnejsi nez loni. Navratilec do nejvyssi souteze - Cherleroi ma tez noveho trenera pro tuto sezonu a je jim teprve 30ti lety Yannick Ferrera! Ten krom hracu vracejicich se z hostovani a prichazejicich do Acka z nizsich kategorii neziskal nikoho noveho pro svuj tym, odesli vsak Moussa Gueye (FC Metz), Christopher Verbist (Heverlee), Dudu Biton (Standard), ktery loni hostoval ve Wisle, bez smlouvy pak zustali Stéphane Coqu, Matija Smrekar, Hermanni Vuorinen a Alessio Baglio. Z hostovani do svych materskych klubu se pak vraceji Ivan Yagan (Lokeren) a Richard Ofori (Tudu Mighty Jets Accra). Prestoze ma Charleroi docela zajimave poskladany tym, kteremu se loni v nizsi soutezi darilo, tak ocekavam, ze Mechelen si s nemi hrave poradi... tip: 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele