základní část, 1. kolo
29.07.2012 20:30 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domaci do utkani nastoupi uz bez Tözsera, ktery zamiril do italskeho Janova, Ndabashinzeho, ktery posilil novacka Beveren-Waasland, Grimiho, de Bruyneho a Baillyho, kteri se vratili z hostovani do svych klubu, smlouvy pak skoncili v.d. Borremu a Sarrovi, co se posil tyce tak za zminku stoji jedna z lonskych opor Kortrijku - Joseph-Monrose strelec Mechelenu a velice kvalitni francouzske kridlo - Julien Gorius a talentovany stoper z FC Metz, odchodu je evidentne vic nez prichodu a je evidentni ze domaci budou v letosni sezone davat sanci dalsim mladym hracu za zminku urcite stoji Siebe Schrijvers, ktery je clenem A tymu v pouhych 16ti letech a taky cerstve 18ti lety kridelni hrac Anthony Limbombe ktery se chysta na starty za A tymu uz v 3. sezone. Co se Cerclu tyce tak se po roce ve Westerlu vraci stoper Stef Wils, z Venla prisel velice slibny nigerijsky utocnik Michael Uchebo a ze Sportingu byl na prestup ziskan dosud hostujici defenzivni zaloznik William Carvalho, ktery se jevi taktez velice slibne, posledni posilou je pak velezkusen Tim Smolders z Gentu, odchody hracu jsou vesmes z sirsiho kadru jen Amido Balde, ktery se vratil z hostovani do Sporting patril k tem 'lepsim'. Cercle tedy pomerne uspesny tym z lonske sezony vyvazene posilil a prestoze na Genku zatim vzdy prohral, tak mu v tomto zapase verim alespon na bod. tip: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

na co bych si tu rozhodne vsadil je zo oba tymy skoruji

Reagovat
smazaný uživatel

jinak X2 za pekny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

jedna opravu v textu na 5. radku: * a talentovany stoper z FC Metz - Kalidou Koulibaly,

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypada jako dobry zasah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sis pokecal viď ...ale za tip

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele