základní část, 1. kolo
28.07.2012 20:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brugge v prostred kvetna prebral po Daumovi Georges Leekens - dosavadni trener belgicke reprezentace s bohatymi zkusenostmi. Jemu se z Lauternu vratil George Kouemaha, z Twente byl koupen Buysse (LB), z APOELu Trickovski (CF), ze Standardu Tchité (ST), z Gentu Jesper Jörgensen (CM) a z Rosenborgu Jim Larsen (CB). Prodani pak byli Júnior Díaz (Mainz), van Gijseghem (Mons), Camozzatovi skoncila smlouva a Coosemans odesel na hostovani k dnesnimu souperi Brug. Waasland-Beveren se loni prezentoval velice dobrymi vykony v druhe lize v barazi o ligu prvni, dobre poskladany tym byl jeste posilen o radu jmen: Bas Sibum (Aachen), Karim Belhocine (Standard), Franco Zennaro (Standard - hostovani), Benoît Ladrière (Tubize), Cédric D'Ulivo (Marseille B), Gertjan Martens (Oostende), Dugary Ndabashinze (Genk), Roel van Hemert (Hjörring), Alain Pierre Mendy (FC Brussel), Siebe Blondelle (Mons), Rachid Farssi (Westerlo), Daniel Cruz (Deportivo Cali, drive Beerscho) a jiz zmineny brankar Coosemans. odesli Joachim van Damme (KV Mechelen), Ibrahima Diallo (Angers), smouva skoncila hracum Jean-Paul Kielo Lezi, Emmanuel Sarki a Tomasz Radzinski, pak odeslo jeste nekolik hracu sirsiho kadru, jak je to pri postupu mezi elitu zvykem. Hoste maji na novacka velice kvalitni tym a ocekavam od nich umisteni kolem stredu tabulky a zadny prilis velky stres se zachranou. Presto proti Bruggam, ktere jsou kvalitou kadru uz hodne blizko Anderlechtu, nebudou mit prilis mnoho sanci... tip: 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

bude to trápení 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele