základní část, 43. kolo
12.04.2008 16:00 CET
2 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro nás je priorita udržet si 1. místo. K tomu bude nejlepší tento zápas vyhrát. Jsme doma, tak si ani nic jiného nepřipouštíme. Je jasné, že to nebude selanka, Wycombe má z venkovních utkání nadprůměrnou bilanci. Věřím, že ji jim svým zodpovědným a bojovným výkonem trošku zkazíme. Tip 2:0. MILTON KEYNES DONS !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No nic moc. Bod za remízu jsme zachraňovali v poslední možné chvilce, až v 94. minutě v nastavení ! Příště to musí být lepší. Jinak by se nám to už příště nemuselo vyplatit. Ale bod je nakonec dobrý, konkurence klopýtla, takže jsme trochu v čele zvýšili náskok a máme ještě zápas k dobru. Pokud si to sami nepokazíme, tak už je jasné, že nakonec postoupíme z 1. místa ! Takže ještě musíme vydržet. MILTON KEYNES DONS !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl, že potěšili místní fans a sešli se v hojném počtu, celkem 12.747. To je na 4. ligu velice slušné číslo. A věřím, že po postupu do League One to bude ještě lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele