základní část, 42. kolo
04.04.2008 20:45 CET
1 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v Lincolnu by to chtělo také plný bodový zisk, abychom mohli stále pomýšlet na návrat na samé čelo tabulky, dohrávané zápasy zatím nemusíme vnímat. Lincoln doma hraje vcelku průměrně, při plném výkonu není nerálné tam vyhrát. Pokud chceme v příštím roce ve vyšší League One hrát důstojnou roli, jsou tyto zápasy ideální generálkou. Věřím, že se to povede. Tip 0:1. MILTON KEYNES DONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Á povedlo se !!! Perfektní výkon !!! Díky dvoum dohrávkám máme velkou šanci se vrátit na vedoucí pozici v lize. Jen tak dál !!! MILTON KEYNES DONS !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele