play off - finále
25.05.2008 16:00 CET
1 : 0
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V tomto finále je mírným favoritem Leeds Utd. Ten si postup bezpochyby zaslouží, i s bodovým odečtem dokázali na pozice zaručující alespoň baráž dosáhnout. A velká historická tradice a velký význam klubu mu samozřejmě velí postoupit zpět do Lerague Championship. Naopak Doncaster se zase tak nahoru tlačit nemusí, není tam takový masivní tlak. Klidně může ještě rok počkat, sympatický tým to ale určitě je. Postoupit ale může pouze jeden, tudíž to přeji tentokrát Leedsu. Nebylo by vhodné, aby třetí nejlidnatější anglické město mělo svůj fotbalový tým až v 3. lize !!! Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo to je pech, skoda Leedsu letos si zaslouzili urcite postoupit.Doufam ze pristi sezona bude este lepsi a leeds si zajisti postup primo a ne pres play off.

Reagovat
fantomas

Tento zápas Doncaster víceméně až na prvních 20 minut opanoval, postoupili zaslouženě. I když vzhledem k základní části nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská smůla pro leeds Utd. Byli tak blízko. Bohužel jim moc uškodil bodový odpočet a museli do baráže, jinak by byl postup jistý. Takto musí ještě rok trávit až v League One. Což je pro fans velké zklamání a celkově to je pro tak slavný a velký klub hodně tristní. Věřím, že za rok se jim to už v klidu povede. A gratulace Doncasteru Rovers !!! Věřím, že v League Championship neudělají ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí statistika, tak ještě návštěva. Přišlo 75.132 fans !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele