semifinále - odvety
23.01.2019 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
t0mmy33MCFC

Tak tady jsem opravdu zvedavej na sestavu jak nekdo psal mohl by Pep do zalohy

Reagovat
MCFC_8

Muric, Garcia, Sandler, Zinchenko, Foden...ti su viac menej isti a dalsi ktovie...mozno Mahrez ked nehrava v lige posledne 2-3 zapasy a dalej si netrufam predpovedat...

Reagovat
t0mmy33MCFC

jj Mahrez je jasnej, jak jsem ted cetl na Instagramu/FB "o vikendu nehral protoze ho setri na Burton" celkem me znepokojuje ta valka co vznika na socialnich sitich mezi jeho fanousky a ostatni fanousci pak zase provokativne pisi "vyhrali jsme protoze nebyl v sestave" ... dost to rozdeluje "fanousky" , i kdyz to jsou vetsinou spis dementi z afriky snad to nema zadnej vliv na pohodu v kabine..

Reagovat
MCFC_8

Tak oni prakticky o zaciatku hejtuju Pepa ak ho neda do zakladu, myslim, ze v kabine to neriesia...inak som nasiel nominaciu na dnes, neviem ci je pravdiva...Muric, Grimshaw, Mendy, Sandler, Garcia, KDB, Kun, Jesus, Danilo, Zinchenko, Foden, Mahrez, Delph, Otamendi, Pozo, F. Nmecha, Bolton, Povedo, Richard... Pep spominal na tlacovke ze bude hrat aj par hracov z A-timu, hlavne co nemaju tolko odohraneho a nie su este tak rozohrani, KDB a Phil maju isto hrat

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

Sem zvědavej na garciu,dnes to bude stát na něm, o nikoho se nebude moct opřít,ať se ukáže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele