čtvrtfinále
19.12.2017 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
Ondiis

Jsem velmi zvědav na dnešní rotaci. Top by bylo, kdyby zkusil Arsene AMN na DM/CM. Když hraje takhle dobře jako LB, tak jak dobrej pak může být na svém fleku?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
RKBoy

3:1

Reagovat
OnlyWHU

V souboji rotací se ukázala kvalitnější lavička domácích. Závěr zápasu byl ovšem od WHU solidní. Škoda, že šancí bylo minimum. Komentátor NovaSportu měl nastudovaný pouze Arsenál, k ostatnímu neměl moc co říct. Liga je prioritou a věřím, že Ádrian má už místo jistý. Proměna Arnautoviče je ohromná. COYI!!!

Reagovat
kolouch

Dozadu to bylo opět OK, ale v útoku bída. Absence Arnautoviče a hlavně Lanziniho byla hodně znát. Antoniova rychlost a zarputilost taky. Nechápu Obiangovy občasné výpadky, kdy má za zápas úspěšnost přihrávek asi 20%. Snad si to vybral teď v poháru a v sobotu už to bude zase starý dobrý Obiang. Doufám, že Moyes najde způsob, jak hrát bez Lanziniho, protože se z něj letos stala naprosto klíčová postava. Na jeho absenci se ale nedá vymlouvat, 3 body s Newcastlem jsou povinné v jakékoliv sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Obiangem mas naprostou pravdu.Tech prihravek co zkazi(vetsinu uplne nesmyslne)l... Jinak vcera zaloha uplne nulova.Quinu bych jeste pochopil je hodne mladej,ale proc daval Riceho na pravou zalohu to jsem nepochopil,ten byl marnej uplne.Bez zalohy se to proste hrat neda.Nakopavat mice je vo hovne.V lednu je treba nejakyho kreativniho CM,nebo AM pritahnout ! !COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele