čtvrtfinále
02.12.2008 20:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 (Vela,Simpson,Eduardo)

Reagovat
pavel.fotbal

To si zase omladina Arsenalu zastřílí !!! 0:4!!!!

Reagovat
fantomas

To bylo ale pošušnáníčko. V první půli spalovna jako za starých časů, v druhé půli pohled na soubor nechutných individualistů, z čehož nejhorší byl mistr světa amoleta "kliček (rozuměj stahovaček)" Nicklas Bendtner. Milánkové, prdelky, kličičky, parádičky a všelijaké vaše vývrtky si dělejte za stavu 5:0, ale pro nás! Ne, když se vám celý stadionek v Burnley směje (o prdeli, kterou z nás měli sami soupeři na hřišti, radši ani nameluvě) a ironickým potleskem ocení každou vaši zoufalou malou domu. Bendtnerově slavnostnímu dovršení "hattricku" se taky nešlo jinak než smát, stejně jako tomu, jak ho ukázkově vycvičil Elliott. Sorry guys, todle byla ta pravá nefalšovaná ostuda. Nikdy více!

Reagovat
fantomas

Jinak poklona McDonaldovi a Jensenovi...

Reagovat
Liquid

co vám to ten Arsenal dělá? Máš nějaké vysvětlení proto, že dokáží porazit Manchester United, Chelsea a zároveň prohrát se Stokem, Hullem, Fulhamem a Burnley? Motivace přeci musí být v každém zápase, a u týmu Premier League není možné přistupovat jinak k zápasu s Chelsea nebo s Fulhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTIVACE??? JAK DLOUHO SLEDUJETE FOTBÁLEK PÁNOVÉ??? PROSTĚ ŽÁDNÉ PŘEKVÁPKO-KDYŽ ARSENAL STÍHÁ ČELO LIGY-MÁ(POSTUPOVĚ)ROZJETOU LIGU MISTRŮ A ČEKÁ JI DALEKO PRESTIŽNĚJŠÍ ANGLICKÝ POHÁR TAK JAK MŮŽE DOPADNOUT DUEL V NEJMÉNĚ ATRAKTIVNÍ SOUTĚŽI PROTI NAŽHAVENÝM BURNLEY(JEŠTĚ K TOMU V DOMÁCÍM KOTLI) !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

To je o těch zkušenostech, herní vyspělosti a možná i té motivaci...hlavně neumíme hrát na zataženou obranu a na to zaručeně pomáhá snad jen řádný pohyb, který leckdy taky schází, a první dva jmenované atributy.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley melo stesti ...

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele