základní část, 1. kolo
30.07.2022 16:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Konečně je tu start nové sezony! Nový majitel, opět několik zahraničních hráčů především z turecké ligy a nový cíl: top 6! Nebude to vůbec lehké, tento cíl má reálně dalších 13 týmů, dlouho liga nebyla tak vyrovnaná. Doufám, že se začne doma vítězně...2:1.

Ingram-Coyle,Jones,Figueiredo,Greaves-Smith,Seri,Slater,Tufan-Allahyar,Estupiňan

Reagovat
HullCity

Zasloužená výhra...ano, je to takové ještě nejisté, hráči si ne vždy rozuměli, ale ta kvalita ta prostě je. Hlavně co se Seriho týče. Po dlouhé době máme opravdu kvalitního hráče na míči, je schopen vymyslet něco překvapivého a přesně přihrát, prostě úžasná posila pro nás. Jinak jsem hned od začátku 2.poločasu moc nepochopil taktiku hostů: naprosto nechutné natahování času kdykoli to bylo možné, takže že odjíždí bez bodu je tak trochu i karma pro ně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele