základní část, 11. kolo
17.10.2015 13:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Televizní zápas,takže doufám,že nebude hrát jako proti Wolves nebo Charltonu.Překvapuje mě,že Bruce dává do základní sestavy Hernandeze,který procestoval půlku světa a ještě hrál proti Bolívii ,ale nechat odpočívat nejlepšího střelce by nám asi 3 body nepřineslo. 1:2

McGregor-Odubajo,Dawson,Davies-Clucas,Diame,Livermore,Huddlestone,Elmohamady-Maloney-Hernandez.

Reagovat
HullCity

Už mě tyhle naše letošní stereotypy začínají pořádně štvát...co je to za taktiku vykašlat se na 1.poločas,většinou v něm inkasovat a pak začít "hrát" až v tom druhém?Krom Hernandeze a McGregora dneska otřesný výkon od všech.Hlavně Elmohamadyho,který zavinil jediný gól domácích,když si nepohlídal ofsajd.Za to na Hernandeze se hodně dobře koukalo.Žádná únava,boj o každý balón,naběhal toho ze všech nejvíc,prostě skvělý výkon,škoda,že neproměnil tu obrovskou šanci v 1.poločase,ale Turner byl na místě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele