základní část, 38. kolo
18.03.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Jestli nedáte ani tohle, tak jděte někam !

Reagovat
HullCity

Ty jdi někam s tím tipem,kde si vzal,že tým,co nedal 2 zápasy v řadě gól dá nejlepší defenzívě 3 góly?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

o co ti jde ty Tygře

Reagovat
HullCity

Jen o to,že si jako vždy se svými profesionálními tipy mimo.

Reagovat
HullCity

Zápas sezony!!3 body nás vrátí do boje o přímý postup,1 bod ještě též nic nepokazí,ale prohra nás odsoudí k bojům v play off a dokonce k tomu,abychom se ohlíželi na Cardiff a Ipswich!!V sázce je mnohé,proto mě neuvěřitelně štve,že opět hrajeme na 1 útočníka a to dokonce ne na Hernandeze,ale Aluka!!Tohle nevidím pro nás moc dobře...

McGregor-Odubajo,Dawson,Davies,Robertson-Clucas,Livermore,Huddlestone,Snodgrass-Diame-Aluko.

Reagovat
HullCity

Fandit Hullu je těžké...prohráváme proti týmům,co hovno předvedou!!1 střela na bránu a pochopitelně gól.My 2 skvělé šance,ale nic.Neřekl bych,že přímý postup je na 100% ztracen,ale spíš nás čekají bitvy v play off.

Reagovat
Noustress

zhrniem to, slušne povedané ste v riti, rovnako ako aj Boro ste si to presrali sami, namiesto toho do PL znovu postupi odpad z Burnley a ktomu Brighton daj boh aby aspon jeden z tejto dvojice to play off vyhral lebo každoročne postupuje čoraz viac odpadu a ten sa tam potom drží na úkor Blackburnu, Fulhamu, Hullu, Borough, Birminghamu a teraz uz aj Aston Villy a chran boh Newcastlu ci Sunderlandu Burnley mali dve šance a dvakrát ho*no predviedli už by sa mohli usidliť v polovici tabulky Champu a dať pokoj...

Reagovat
paver

Reagovat
HullCity

Hull z pochopitelných důvodů,Middlesbrough a Derby jsem si přál do PL,ale ne asi to bude vážně Burnley,Brighton a třeba Sheffield Wednesday!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už raději mlč jestli si chceš psát sám se sebou, tak si pusť třeba Exel

Reagovat
HullCity

Reagoval jsem na Noustess a teď i tebe nepřijde mi,že si píšu sám se sebou...jdi si radši tipovat pod PL blbe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele