základní část, 13. kolo
24.10.2015 16:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1

Reagovat
HullCity

Minulé kolo se nám hodně povedlo!!!Porazit 3:0 soupeře o play off minimálně to překvapilo nejednoho fanouška.Teď na to musíme hlavně navázat,protože letos střídáme skvělé výkony s těmi špatnými.Birmingham je pro mě 2.největším překvapením sezony,takže nás nečeká nic lehkého,zvlášť bez Curtise Daviese.Přesto tipuji 1:0 pro nás!

McGregor-Odubajo,A.Bruce,Dawson,Robertson-Clucas,Livermore,Meyler,Elmohamady-Akpom,Hernandez.

Reagovat
HullCity

Celý zápas jasně lepší a ta dvouminutovka je dorazila.Meyler skvělý výkon,však ze všech nejvíc maká aby mohl hrát základ a podílet se na návratu do PL a už 7.gól Hernandeze!!!Sice to možná zná divně u týmu,kterému náleží 2.příčka,ale poprvé jsme dokázali vyhrát 2 zápasy v řadě!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele