základní část, 30. kolo
02.02.2013 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Hull to bude mít dneska těžké...forma není nic moc,Aluko pořád zraněný,posily Fathi a Gedo budou moct hrát až za týden...samé "dobré" zprávy!A aby toho nebylo málo tak hrajeme sestavu 4-5-1,kdy jediným útočníkem bude Jay Simpson,který už 16 zápasů nedal gola!!!Proschwitz začne na lavičce,což moc nechápu,protože zrovna kdyby se hrálo jen na něj,tak bych cítil šanci na nějaké body,takhle tipnu snad poprvé výhru soupeře 2:1.

Sestava:Stockdale-A.Bruce,Faye,Chester,McShane-Elmohamady,Quinn,Meyler,Brady,Koren-Simpson.

Reagovat
HullCity

Po 37 sekundách jsem litoval svého tipu na EF!!!David Meyler ukazuje,že je dobrým tahem Steva Bruce,už 4.gola za Hull City!!!1.vítězství v roce 2013 snad na toto navážeme venku proti Brightonu.Zápas bude v TV!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele