základní část, 27. kolo
12.01.2013 18:20 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull vyhra luckerskym sposobom 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Takže dnes se musí vyhrát a to nejen proto,že jsme opět v TV,ale proto,že Cardiff remizoval,Crystal Palace prohráli,Middlesbrough také...máme šanci si pojistit svoje 2.místo a stáhnout 1.Cardiff!!!Tipnu výhru 3:0.

Sestava:Jakupovič-Chester,Faye,Hobbs-Elmohamady,Evans,Meyler,Quinn,Koren-Brady,Aluko.

Reagovat
HullCity

Tenhle zápas jsem radši vidět neměl,protože to narozdíl od zápasu proti Leedsu byla ostuda!Pokud jsme v minulém zápase v TV vypadali,jako tým z PL,tak teď jsme akorát tak pro smích a zvlášť náš brankář Eldin Jakupovič!!!Nového brankáře prostě potřebujeme,aby nevyváděl to samé,co tento Švýcar.Jinak za takovýto výkon bych hráčům strhl prémie a to na hodně dlouhou dobu...a aby toho ještě nebylo málo,tak Sheffield dal regulérní gol po obrovské chybě brankáře a my nedali penaltu,což už je na blití...moc se za Hull dneska stydím...

Reagovat
smazaný uživatel

to je hanbaaaaaaaa

Reagovat
HullCity

Ať fandíš komukoli nedělej,že žádný tým neprohrává...tohle asi nikdo nečekal(soudím také podle bwin a jiných),ale stalo se,síla týmu se ukáže,jestli se za týden s tím dokážou poprat venku proti Peterborough.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
paver

Owls Kirkland

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele