základní část, 8. kolo
29.09.2012 16:00 CET
1 : 3
(0:2)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 alebo 5:0

Reagovat
HullCity

Tady Hull nesmí váhat!Peterborough ještě nebodovali a bylo by celkem ostudou,kdyby se jim to poprvé v sezoně podařilo venku proti nám.Ani nevím,co napsat,prostě věřím ve velkou výhru např.:3:0.Vše ostatní(krom jakékoli výhry)by byla ostuda.

Moje sestava:Amos-Elmohamady,Chester,Faye,A.Bruce-Dudgeon,Olofinjana,Evans,Koren-Simpson,Aluko.

Reagovat
HullCity

Připomíná mi to zápas proti Coventry z minulé sezony...taky jsme hráli doma proti týmu,co venku nevyhrál celou sezonu a pak nás porazil...naštěstí to je jen začátek sezony a my nebojujeme o záchranu,ale jsme na čele,takže moc bych to zatím nehrotil,hlavně ať se vše vyříká v kabině a do dalšího zápasu se jde s čistou hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

prý s čistou hlavou za tohle bych je nechal jít na příští zápas pěšky

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma poser

Reagovat
smazaný uživatel

korupce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele