základní část, 11. kolo
20.10.2012 16:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
HullCity

Dneska nesmíme zaváhat!!Musíme všem ukázat,že se umíme připravit na soupeře z dolních pater tabulky,protože po domácí prohře s Peterborough jsou o tom pochyby.K dobrému výsledku nám ale nepomůžou dlouhodobě zranění Hobbs,Fryatt a nově A.Bruce a Koren.Dá se očekávat návrat Chestera a Dudgeona do sestavy.Myslím si,že pokud Hull předvede to,na co má,tak s přehledem vyhraje,nebál bych si tipnou výhru o 2 goly.Třeba 3:1.

Moje sestava:Amos-Rosenior,Faye,McShane,Dawson-Dudgeon,Evans,Olofinjana,Elmohamady-Aluko,Simpson.

Reagovat
HullCity

Zasloužené vítězství Hullu!!21 střel ku 9 střelám Ipswiche,lepší v držení míče...fotbal byl dneska k Hullu fér.A hlavně:NICK PROSCHWITZ DAL 2 GOLY!!!Konečně se mu povedlo skorovat a vlastně rozhodnout zápas!Nemyslím si,že příště proti Middlesbrough dostane šanci v základu,ale snad ze sebe konečně sundal ten tlak a tu křečovitost a snad to nebyly jeho poslední goly.Skvělě zahrál také Elmohamady,který na oba goly přihrával,celkově teda má 5 asistencí!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele