základní část, 35. kolo
02.03.2013 16:00 CET
5 : 2
(3:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
HullCity

Sestava:Stockdale-A.Bruce,Chester,Hobbs-Elmohamady,Quinn,Meyler,Koren,Brady-Boyd,Gedo.

Každý zbývajicí zápas by pro nás měl znamenat menší finále,protože každá ztráta může znamenat "jen" baráž.Watford včera ztratil 2 body,takže my musíme vyhrát,aby ztráta na nás narostla právě na ty 2 body.Ve skore se s nimi měřit rozhodně nemůžeme,ale hrou klidně ano.Nesmí se také zapomenout,že jsme je venku porazili 1:2,takže nic nereálného to není je pak porazit doma...Birminghamu bude chybět bývalý střelec Hullu a letošní nejlepší střelec Birminghamu Marlon King,takže by to mělo být jednodušší.Tipuji výhru 2:0,ale nějak se obávám remízy,tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 uz urcite ne a dovoluji si tvrdit ze remiza to taky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 uz urcite ne a dovoluji si tvrdit ze remiza to taky nebude

Reagovat
HullCity

Ten tvůj tip je suprový!

Reagovat
HullCity

Škoda těch 2 golů v závěru zápasu,ale nevadí 5:2 je pořád dost přesvědčivý výsledek!!!Navíc potěší včerejší ztráta Watfordu a ty dnešní od Leicesteru a hlavně Cardiffu,což nám dává šanci je bodově dohnat.Jinak dnes skvělý Boyd a Gedo!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele