základní část, 4. kolo
21.08.2011 14:15 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

West Ham United 1 : 2 Leeds United

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar chlapi jde to nekde sledovat na netu ?

Reagovat
twl

2:2 amatéři v 90 minutě si nechají dát goala od slabého Leedsu§

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds se pro tenhle zapas musel obejit bez 5ti hracu zakladu. Proto ty divny vysledky na zacatku sezony. West Ham byl hodne nebezpecny z rohu, ve 4ty minute jeste dobre zachytal Lonergan proti Tomkinsnove strele. Z naslednyho rohu Cole sikovne pres obrance vstrelil uvodni gol zapasu. Leed byl hodne nebezpecny po cely zapas, kombinoval rychle a do behu hodne aktivni fotbal. Ve 26 minute Matthew Taylor zahral ve vapne rukou a jeste tam bylo i zatazeni za dres, ale Max Gradel. prestreli asi o metr. Do polocasu mel vice ze hry Leed, ale obrana ktrera loni hodne vrzala dneska hrala kompaktne a i Cole se casto vracel vypomahat. Uzavirali rychle prostor kolem mice a vzdy bylo vzadu dostatek hracu ve fialovomodrych dresech.Do kabin se slo tedy za stavu 1:0 pro West Ham.

Na zacatku druhe pule zahrozili domaci dvakrat v rychlem, sledu po sobe opet z rohu, ktere kopal Matthew Taylor. Leeds byl hodne aktivni a dokazal nekolikrat ohrozit Greenovu branku. Obvzlaste duo Robert Snodgrass a Ross McCormack se snazili o vyrovnani. To prislo v 58 minute. Snodgrass vyslal presny centr do16tky na McCormacka a ten zaridil vyrovnani.. O par minut pozdeji v 61. potahl pekne mic po prave strane Julien Faubert a poslal kopany centr do vapna, kde si ho obrance Leedsu kopl do vlastni brany.Kolem 70 minuty mohl Leeds kopat dalsi penaltu po zakroku Parkra ve vapne, z opakvovaneho zaznamu bylo patrne,ze fauloval, Leeds tlacil dal a drzel misty West Ham pod tlakem. Ale obrana dnes fungovala vazne dobre. V 81 minute Allardyce stahl zaloznika Nobla a privedl mnohem utocneji zalozeneho Piquionna. preslo se na 4-3-3. V 90. minute po zavaru pred Greenovou brankou se k odrazenemu mici dostal Adam Clayton, ktery prudkou strelou vyrovnal na konecnych 2-2. Po pravde remiza je spravedliva oba celky hraly dobre a Leeds bude hodne silny tuhle sezonu. West Ham si z lonske sezony prenesl schopnost prichazet o 3 body kolem 90te minuty. Ale zase jeho hra hlavne dozadu je mnohem silnejsi nez loni + nove tvare jako Taylor, Obrien oba z Boltnu nebo Nolan z Newcasltu se predvadej v dobewm svetle. Illunga vzadu obcas dela zajimavy a hodne odvazny veci, ale jinak je vicemene taky pozitivum.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele