základní část, 43. kolo
14.04.2012 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tento zápas může Hull posunout už na 7.místo(samozřejmě pokud ztratí ti před ním :),ale nebude to jednoduché,Watford má v poslední době velkou formu a chvíli to dokonce vypadalo,že zabojuje o play off!!!Watford bude postrádat důležitého obránce Adriana Mariappu stejně jako Ross Jenkins.Hullu se vrací do sestavy Liam Rosenior,ale chybět bude Hobbs,Dudgeon a Mclean.Tipuji těné vítězství Hullu,pokud chce ještě pomýšlet na play off,ale šokovalo mě,že ten boj je ještě otevřený a Barmby se vyjádřil ve smyslu:Doufám,že nám majitel v příští sezoně poskytne peníze v boji o postup do PL!!!To znamená,že to vzdávají už letos?!

Moje sestava:Mannone-Dawson,Chester,Cooper,Rosenior-Koren,McKenna,Cairney,Stewart-Fryatt,King.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle znamená konec všem nadějím Hullu na play off!!Hrát 30 minut v přesile a nevyužít toho je ostuda!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele