základní část, 26. kolo
14.01.2012 16:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde je Xardasovo tradiční preview? , doufám že bude 1

Reagovat
smazaný uživatel

Moje preview tu bude vždy,akorát si asi jediný,kdo to čte.Žádné karetní tresty a žádná nová zranění,s tím vším může být Nick Barmby spokojen.Olofinjana asi nemůže doufat v základní sestavu,ale těch 20 minut proti Ipswichi v FA Cupu mu jistě dodalo sebevědomí,přece nehrál ani jeden soutěžní zápas od svého hostování v Cardiffu!Hull si myslím nebude mít problém s dnešním soupeřem,vždyť má jednu z nejhorších obran.Tipnu výhru Hullu o 3 goly.Snad se konečně prosadí Fryatt...

Moje sestava:Mannone-Dawson,Hoobs,Chester,Rosenior-Koren,Evans,McKenna,Stewart-Fryatt,Garcia.

Reagovat
smazaný uživatel

super, a určitě nejsem jedinej, takový info o champu jako ty má málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych mě nepřeceňoval,ale díky...vítězství upocené,ale zasloužené.Korenův 8 gol v sezoně,dotáhl se na Fryatta,který zatím mlčí.Ale pořád je to hodně našlapané,stačí jedno zaváhání,byť i remíza venku a už jsme mimo play off.Dalším soupeřem je Reading...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele