základní část, 22. kolo
17.12.2011 16:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tři vítězství v řadě:to je bilance Hullu!!Jen tak dál a budeme moct pomýšlet i na první dvě místa!!!Ale nejdřív pěkně popořádku,teď nás čeká nevyzpitatelný Millwall,který munulou sezonu bojoval o play off,ale nyní spíš o záchranu(tabulka je neskutečně našlapaná).Pro Hull jedině dobře,že nebude pro nim hrát jejich vlastní hráč Jay Simpson,ten chytil skvělou formu(proč ne u nás!).Co může těšit Hull tak je skutečnost,že Millwall vyhrál jen jeden zápas venku což ho staví do outsidera(nechápu kurs bwinu) a proto tipnu naše vítězství o 3 goly!

Moje sestava:Gulasci-Dawson,Hoobs,Chester,Rosenior-Koren,McKenna,Evans,Stewart-Garcia,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně o tomhle mluvím!!!Vyhrávat nad soupeři,proti kterým jsme favoriti,snad náš zápas viděl J.Simpson a pochopí,že u nás má budoucnost jen musí zabrat,Koren dal 7 gol což se mu povedlo i v minulé sezoně,ale k tomu potřeboval o polovinu víc zápasů!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele