základní část, 35. kolo
06.03.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

9 ZÁPASŮ BĚHEM 1 MĚSÍCE!!!Tohle čeká Hull a k tomu soupeři,s kterými budeme bojovat o play off.Přesně tyto zápasy ukáží jestli na to máme nebo ne.Leeds mezi ty soupeře o play off rozhodně patří ikdyž mohl by být výše.Na můj vkus dostává příliš mnoho golu,ale zase jich dost dává narozdíl od nás.Bude to těžký zápas,stejně jako proti Blackpoolu,ale tam jsme ukázali vnitřní sílu,proto tipuji těsné vítězství domácích!

Moje sestava:Mannone-Rosenior,Hobbs,Chester,Dawson-Koren,Evans,McKenna,King-Brady,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Další remíza,která nic neřeší.Dokazuje jen to,že máme sice nejlepší obranu ligy,ale hlavně jeden z nejhorších útoků!!!Musíme získat v létě někoho alespoň na hostování,protože jak je vidět Fryatt není ten top střelec a Mclean byl hvězdou spíš v Peterborough.Je to těžké...takhle se o postup nebojuje...a chyby netřeba hledat v Nickovi,ten si vede na lavičce skvěle,ale prostě bez skvělého útočníka typu Lambert,Henderson nebo z minulé sezony Holt nebo Graham,můžem na postup nebo na play off zapomenout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele