základní část, 12. kolo
07.12.2011 20:45 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně jsem se dočkal!Souboj týmu,který má na PL s týmem,který by tam "správně" měl být.Hull sice v posledních zápasech moc bodů nepobral,ale v žádném z nich nezaostal za soupeři,někdy jsme měli i obrovskou smůlu.Poslední vítězství bylo ale naprosto zasloužené a pokud bychom hráli stejně i v tomto zápase,měli by s toho být 3 body.To Birmingham je prakticky z EL venku ikdyž to s ním vypadalo hodně dobře.Jenže Bruggy otočili famozním způsobem zápas proti Mariboru a dá se říct,že postoupili.Birmingham by se tedy měl konečně soustředit na 2.ligu,protože mu těch zápasů k dobru moc nezbývá a je pořád 14.Zajímavé bude,pokud bude chytat Myhill,tak moc chtěl chytat v PL až je spokojen za to,že chytá v 2.ligovém Birminghamu.Tento zápas podle mě skončí těsným vítězstvím Hullu a opětovným navrácením na 6.místo!

Moje sestava:Gulacsi-Dawson,Hoobs,Chester,Rosenior-Koren,McKenna,Cairney,Stewart-Fryatt,Mclean.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem to tipnul,nečekal jsem,že bude Birmingham vést a že vyhraje poločas,ale to co jsme předvedli ve druhém poločase to se nedá ani popsat.Doufám,že tuto sezony vybojujeme postup do PL!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele