základní část, 46. kolo
04.05.2008 15:00 CET
3 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácím nezbývá nic jiného než naplno bodovat. Byť jsou Svatí (The Saints), nic jiného než 3 body jim nepomůže. Southampton je letos opravdu zvláštní úkaz. Jako každoročně počítaný mezi aspiranty na boj o postup do PL, ale v průběhu sezóny to tak různě matlaly až to takhle dopadlo. Sestup jim nepřeju, ale možná by jim to otevřelo více oči. Blades o tom všem můžou rozhodnout. Sami ještě cítí šanci na možné poslední barážové místo, ale naděje je malá. Stát se ale může cokoli. Ani oni samo nevěřili, že to po zpackané první polovině ročníku může takto skončit. Po sestupu z Pl se v League Championship rozkoukávali opravdu dlouho, ale formu mají v poslední čtvrtině opravdu famózní, takže tento atraktivní zápas bude asi hodně zajímavý. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton do toho da urcite všechno ...ale sestup je zřejmne nemine .....protoše Leicester překvapí a vyhraje ve Stoke!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele