základní část, 45. kolo
26.04.2008 16:00 CET
2 : 1
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

žiletky ke konci prece jenom zabraly ...ale pozde ..na baráž to nejspis stačit nebude ..teoreticka šance tam je ..ale neverím tomu ...naopak Bristol .C. si tu baraž nejspíš zahrajou ...škoda mohly postoupit přímo...i tak veliký ůspech !!!!!!!..tip ..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blades se doma nechají obrat, soupeři z Bristolu začal docházet dech a ani v tomto utkání nevyhrají. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

''Nenechají'' že :D ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak, ... je to překlep.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole oni to playoff snad ještě utrhnou kluci moji . Tentokrát zařídil výhru strejda Speed a výhra mě těší o to víc, že jsme dokázali otočit zápas i bez Beatse. Btw. místní tabulka je špatně, Watford má nyní jenom 69 a je totálně bez formy, tudíž i oni by se dali ještě přeskočit. A doufám, že si v posledním kole Warnie vzpomene, kde že nechal svoje manažerské srdce

Reagovat
smazaný uživatel

OuOU ...Bristol C. ale na baraž to snad stačit bude !!

Reagovat
smazaný uživatel

Blades prokazjí dobrou formu, která je přiblížila dokonce k baráži ! Fans to cítí a přišlo jich na Brammal Lane 29.787 ! A překvapení a nováček Bristol City stále drží barážovou pozici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele