základní část, 44. kolo
19.04.2008 16:00 CET
1 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Norwich nedá nic zadarmo, navíc nemá ještě absolutní jistotu, že ho nepotká nakonec sestup. W.B.A. ale hrají zase o postup, v posledních zápasech si bilanci vylepšili a mohutně k postupu nakročili, což chtějí logicky udržet. Bude to hodně zajímavé. Bylo by to dobré zažít přímo na stadiónu, bude určitě velká návštěva na tento souboj klubů majících ve znaku ptáka. Tip 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Njn W.B.A má dobře nakročeno, ale špica je klatě vyrovnaná-musí to zvládnou a urvat tři bodíky.Moc bych jim ten postup přál(už kvůli Bednářovi).

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bude dobrý.Těžký zápas pro oba dva, určitě přijde hodně fanoušku .Bednář

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné drama. Norwich prohrál v ptačím souboji s W.B.A. Ti si pojistili 1. místo a doufám, že si to už nezkazí a postoupí zpět přímo z prvního fleku do Premier League ! Aby se vyhnuli ošidné baráži. Návštěva odpovídala tomu, že na Carrow Road přijel lídr celé ligy, bylo skoro plno, tzn. 25.442 !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele