4. kolo
23.01.2021 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
OnlyWHU

Čtyřka sympatickému soupeři, který přijel co nejméně prohrát. Ale jo, nebylo to odfláknutý. Z kombinovaný sestavy mě z náhradníků potěšil jen v původní formě hrající Fredericks. Benrahmu ještě nechci úplně odepisovat, ale asi je to omyl. Jarmolenko propocený po 15 minutách :-). V Londýně je mu asi dobře. Zážitek v konci pro naše juniory! No, člověk si to musel užít, když jsme už konečně vedli víc než o gól. Ale jo. Výsledek dobrej. COYI!!!!!

Reagovat
kolouch

Bohuzel jsem nevidel, ale podle ohlasu Benrahma zahral velmi dobre.

Reagovat
kolouch

Bohuzel jsem nevidel, ale podle ohlasu Benrahma zahral velmi dobre.

Reagovat
OnlyWHU

Posledních 15 minut se mu vcelku dařilo + příhrávka na gól. Před tím marnost proti třetiligovým poloamatérům. Alibistická hra s neproduktivitou. No, třeba ještě uvidíme. Nerad bych mu křivdil.

Reagovat
kolouch

Myslim, ze jen potrebuje vic casu. Zapas od zapasu je videt zlepseni. Ale ocividne si neveri a casto zvoli alibisticke reseni. Myslim, ze prvni gol to muze zlomit. Podle me ma ale uz ted pro tym vetsi prinos nez treba Lanzini nebo Yarmolenko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele