5. kolo
09.02.2021 20:30 CET
1 : 0
po prodloužení
(0:0, 0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
OnlyWHU

Čestná prohra v kombinovaný sestavě. Liga dostala přednost. Výborným taktickým výkonem překvapili náhradní hráči (b renomovanohužel až na zcela marnýho Jarmolenka). Klobouček před sestavou ve druhý půli. Donutili jsme v závěru téměř kompletního soupeře třást se o výsledek až do konce, přičemž v poslední minutě zákl.doby nám k postupu chybělo, po hlavičce Dawsona, jen trocha štěstí. Opět výborný tah Moyese, s takhle úzkým kádrem použitelných hráčů nemá cenu honit dva zajíce.. Hoši díky! COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci jsou vždy pouze náhradníci a výsledek to potvrdil. A pokud liga dostala přednost, tak to byla chyba, protože přes poháry je do LM snazší cesta.

Reagovat
kolouch

Přes poháry cesta do LM vůbec nevede

Reagovat
kolouch

Měl jsem možnost vidět pouze prodloužení. Soupeř měl s našim kompaktním defenzvním blokem dost problémy, bohužel potrestal jednu z mála chyb, kdy si dal Declan v útočné třetině míč na dlouhou nohu a přišel o něj. Vzadu už jsme se pak nestačili zformovat a bylo to. Víc než vypadnutí z poháru mě mrzí zranění Ogbonny, ten nám teď bude nějakou dobu dost chybět. Diop by měl být podle posledních zpráv v pohodě. Zranil se i Jarmolenko, kterému to samozřejmě taky nepřeju, ale ztráta to opravdu není. Ten chlapec je už minimálně půl roku hlavou v jiném klubu

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas! Nerad se navážím do hráčů, ale pohled na Jarmolenka byl fakt tristní. V současný době asi náš nejdražší hráč už svým herním projevem opravdu nestačí. Všude o krok později a neustále něco řeší. No... nechám toho. Kéž by zranění Ogbonny nebylo vážný. Je to přece jen hráč základního kádru, který umí zahrát i dát gól. Smekám před ostatními, kteří tam včera nechali duši. A Fabianski chytil dva góly. COYI!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele