3. kolo
08.01.2021 20:45 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pharrell

Aston Villa Covid19 stav??

Reagovat
YNWA__MSN

Doufám, že AV nastoupí s beckem a my v nejsilnější možné sestavě a vrátíme jim porážky 5:0 a 7:0

Reagovat
YNWA__MSN

Produktivita Live je strašlivá. Salah mě s tím sólování už sere (za 100mega bych ho poslal i s mašlí). Liverpool podle všeho v zimě stopera nekoupí a takto splacana obrana s momentálně ne moc fungující hrou nemůže na obhajobu titulu nebo LM stačit....

Kloppovi dochází dech

Reagovat
ian.rush

Tvl to mi ho teda vyndej.

To tam snad nemá Klopp koho dát z mladíků? Vždyť sestava Villy byla jasná už na začátku a on tam napere skoro plnou polní! Na ten úzký kádr dojedem.

Reagovat
Jandak

plnou polni? Kde? Obrana mi teda neprijde, ze by byla nejsilnejsi mozna vcetne golmana. Podle me udelal dobry mix. Ze hral Salah, Mane a Henderson. Co my víme, třeba to jsou proste hraci co chteji pokud muzou hrat kazdy zapas i treba pratelak, tak jak sveho casu treba Rooney.

A aspon ti je vystridal :D takovy Bruno Fernandes si o stridani muze nechat leda zdat :D

Reagovat
ian.rush

Psal jsem "skoro" plnou polni.

Thiago po zraneni riziko, Fabinho prakticky jediny "prozatimni" funkcni stoper ,Hendo, Milner, Gino, Mo, Mane, Bobby ... sice nektere prostridal, ale prisli mi, ze slo velky risk. Aspon ty beky a golmana posetrul, ale Klopp skoro uz tradicne neprotaci sestavu. Kdyby prislo zraneni, muze si za to sam.

Reagovat
ian.rush

Jzs zas preklepu na tom mobilu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele