4. kolo
25.01.2020 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
OnlyWHU

Co se stalo? Skoro nic...? Doma jen ostudně prohráli se špičkovým druholigistou, kterej hrál 20 minut v deseti. Lépe nám bude se s necelými 11 zdravými hráči soustředit na záchranu v PL. Malá náplast? Výhra a určitá satisfakce bývalého skvělého kladiváře Biliče. No a snad i skvělý výkon Rice a dalších střídajících hráčů. Hrůza? Výsledek a výkon Ajetiho, Sancheze, Lanziniho… Asi je jasné, že jsou nyní pro nás nepotřební. V případě prvních dvou, od samého začátku. A můj chráněnec Zabaleta? Dopředu ano, dozadu už raději nikdy.. No a podívejme se na los do zbytku sezony. Souboje s čelem tabulky střidají zoufalí soupeři našeho typu. Přežiju to všechno? Ano, WHU fandím již 54 let. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, máme průser, snad ho zvládnem mmt. nefunguje vůbec nic. Já WHU fandím půlku let co ty, ale prožívám to STEJNĚ. COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele