čtvrtfinále
07.03.2015 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
kalla

Stovky lidí na hřišti, to je ta Anglie co má jít příkladem?

Reagovat
smazaný uživatel

O můj bože! Stane se jeden incident při kterém se nikomu nic nestalo a ty už soudis cely systém! A vůbec ziješ v Anglii, Skotsku nebo jiné ostrovní zemi? Já myslím ze nezijes. Já žiji ve Skotsku již delší dobu, takže ti mužů povědět ze cokoli provedes na stadionem či mimo nej v dobu zápasů dostaneš postih. Navíc bych se tu nebál vzít své budoucí dítě užít si fotbal na stadione. Kdežto v Česku jsem byl na gambrinus lize asi 3 z toho dvakrát jsem dostal pres hub protože jsem fandil týmu kterému jsem chtěl. Tady se mi to nikdy nestalo a to též žijí v jiném městě než v tom ze kterého je můj oblíbený tým. Nejsem zadny ultras nebo neco takoveho, jsem jen fotbalista a clovek ktery ma rad kvalitni fotbal, atmosferu stadionu a slusne chovani fanousku jako tady v Britanii. Takže napřed zazij atmosféru a obecně jak to chodí při zápasech v Británii a potom něco takového pis.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele