5. kolo
17.02.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeji Sheffieldu Utd. !!! V 2.lize jim to moc nejde, takže v FA Cupu by si mohli spravit chuť. Boro jsou letos také nevýrazní, takže jistá šance pro Blades tady určitě je. Tip 1:1, po prodl. 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zítra to bude pro Robsona klíčový zápas, aby dokázal, že u Blades nepojebal úplně všechno a já nyní budu věřit v jeho schopnosti a tipuju 2:0. Kádr na to určitě mají, Robson prokázal nadprůměrné schopnosti co se týče přestupů, ovšem s tím kádrem co má by se jistě měl pohybovat v jiných patrech tabulky než teď....pokud i teď zklame, tak už mi nezbývá nic než přát si, ať se spekulace o jeho vyhození potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych se omluvil za dezonformaci, Robbo to zabalil už ve středu, jen jsem to blbě přeložil ....Tak nastoupil McCabe, uvidíme, jaká ho čeká premiéra....můj tip se nemění

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Klání o postup bude pokračovat v odvetě, doufám, že to Blades dotáhnou do vítězného konce !!! Ale budou to mít ještě těžší než před tímto zápasem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele