základní část, 11. kolo
20.01.2008 15:00 CET
0 : 3
(?:?)
Stadión:
 
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kily

áíčíářáéOba týmy na začátku sezóny, aby to můžu, ne bleschut. Pokud CSKA problémy byly většinou k útoku (se 7 koule poražených v 8 her, přičemž z posledních pěti zápasů - jenom čtyři bezgolevyh), pak "Himok" kulhat na obě nohy obrany: Moskva fotbalových hráčů před zpravodajské zmeškané turné šampionátu ve více všechny - 20 cílů (přesně dvakrát taženého). Kdy, když ne dnes, vojsko branky bylo připomenuto o sobě?

CSKA personální problémy, bohužel, již dlouho tradici. To je tentokrát na zápas, nemohli zúčastnit traumatizována Carvalho, Ramon a Alexei Berezutsky. Ale hlavní novinky byl nedostatek náhradních i mezi Brazilci Jo - byl nahrazen Ricardo Ježíše. V řad "Himok" takové významné ztráty byly pozorovány, ale z tohoto Moskva týmu není snadné: poslední místo v tabulce, bezvýrazně statistik, s hlavní nejistoty, trenér - to vše nebylo, ale vliv na hráče.

Vzhledem ke skutečnosti, že "Luzhniki" Příprava na závěrečnou Champions League, CSKA setkání a "Himok" byla přeprogramovaná na stadionu "Dinamo". Takže ve skutečnosti, jako hosté byli dva týmy. CSKA hlavně proto, že pro armádu, již priuchennyh k luzhnikovskoy syntetickými, Petrovsky trávník v parku, do jisté míry neprivychen.

Nicméně, startér segmentu ukázalo, že žádné nepohodlí o tomto červeno-modré nejsou zkušení. CSKA startovala i na vlastnictví, a již chopil iniciativy na 7 - tého chvíli otevřel účet: Krasich chytit míč na pravé křídlo, vstoupila na trest, který porazil dva soupeře a poslal míč do sítě - 1:0.

Ale mějte na účet vlastníků byly určeny na krátké: jako hrom z jasného nebe gryanul CSKA obránci na 14 - chvilku převis na Nizamutdinova, kteří - s plným souhlas hlídané jeho Grigorieva - tehnichno navrhne, aby byl přenos z bran Akinfeeva - 1:1.

Najednou, chybějící cíl, nejsou v důchodu od armády měřidla, a brzy budou opět se přihlásilo: na 21 - chvilku Dzagoev (snad hlavní překvapení v "startovací" CSKA) podává za roh a vstoupil ještě další 'trest Ignashevich Berezovský - 2:1.

Zaměstnanost: soupeři se lišila přísně každých 7 minut. V logice věci, další cíle by měl počkat na 28 - té minuty. Ale s ohledem na další branou se nestalo, přestože předpoklady pro to byl: nejprve střílet přes Zhirkova po stisku klávesy bráně s bok se snažil Wagner, hrající předem, a Aldonin, překonat sám sebe. A pak himchanin RADKOV pozorování bili hlavu - hned vedle pole.

Na 35 - chvilku velký okamžik zmeškání Bayramov, kteří obdrželi převod v regionu 11 - metr známky, ale jeho úder neměl velmi malou přesnost. Ale mladí Dzagoev tři minuty později, to vše pokud možno co nejpřesněji, hrající "dvoechku" se Wagner a bude jedno na jedno s Berezovský, on katnul míč minulosti brankář - 3:1.

V polovině CSKA by mohlo přinést poměrně velké náklady na: nebezpečně porazit Voroněž Krasich (i když se jeho situace výzvou více prostrelnaya převod), dvakrát armády nebezpečně hrát rohu ... Ale dozhat "Khimki" selhal, a ty zase, Muscovites potrestán za nadměrné relaxaci v jeho konci. V posledních sekund (!) Přidaných čas střed hřiště himchan Nastya Cheh dostal míč do třicet metrů od brány, přestěhovala o něco dopředu, a ne někdo napadl, intenzivně připojit k míčku, která v rukou Akinfeeva vletel po železnici - 3:2. To je, jak se armáda je příliš brzy na to snadné věřit v úspěch, získala, jak se říká, branky "ve skříňce."

V pohybu "Himok" vynucené záměně došlo: byla schopna nadále hrát Berezovský, kteří obdrží jednu z epizod škody, a byl nahrazen Chichkin. Složení CSKA rovněž prošlo změnami: Ricardo Ježíš dal cestu do oblasti Chidi Odia.

Události v druhé polovině vyvíjel ne tak rychle jako v prvním pololetí. Věř Gazzaeva jsou stále ve vlastnictví míč častěji a více útočily, ale na druhé straně Moskva fotbalových hráčů dnes již prokázaly, že mají docela dost na moment, jedna chyba armádu, aby se do cíle branky. Skutečně dlouho a byli himchane tak, že čekal, až se to stalo, hostitelů by mohla zasáhnout několikrát Chichkina brány. Dvoulůžkový rána pro Wagner odstraněn - v obou případech byl neúspěšně. A na 75 - a už brankář minute "Himok" vytvořil partnery, což odráží Dudu udeřil jako první, a pak dobivanie Zhirkova.

Do akce "Khimki" projíždí za 10 minut před konečným pískat. Všechno začalo s velmi nebezpečná zatáčka u bran podání CSKA. Druhá zvonochkom pro vojenské obrany se stal průlomovým Nikiforova, kteří dokázali přenést proskochit Grigorieva a Ignashevicha - ale neprochází Akinfeeva. A konečně, na 87 - minutu po podání kornera odhalil RADKOV udeřil hlavou armády brankář podstrahoval Odia, ale vládlo míč přímo na hrudník Nizamutdinovu, z nichž vletel koženého pláště do cíle - 3:3.

Stejné křižovatce došlo na poslední minutu zápasu. Zhirkova chytit na penalty v oblasti, kníže rozhodce jmenován Alexej Nikolaev penalty kick, který prodávané St. Nicméně, Brazilci spíše štěstí: míč letěl z Chichkina "pod myš." Je to hanba pro cíl jako brankář osobně, a na jeho celého týmu. Himchanam chybělo velmi málo, aby znovu, jako poslední sezóny, vybrané body z CSKA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele