30. kolo
01.04.2012 15:00 CET
5 : 4
(3:1)

Reportáž

Inter Milán - Janov CFC 5:4

Devět branek, čtyři penalty, dvě červené karty a jeden hattrick! To vše bylo k vidění v Miláně, kde se střetl místní Inter s Janovem. Nerazzurri vyhráli 5:4 a nový trenér Andrea Stramaccioni může být při své premiéře spokojen. Autorem hattricku není nikdo jiný než bývalý hráč Janova a současný střelec Interu Diego Milito.

Ti, kdo si dnes našli cestu na stadion Giuseppe Meazzy, nemohli být zklamaní. Poprvé se měnilo skóre už ve 13. minutě. Diego Forlán z leva odcentroval a Diego Milito hlavou poslal domácí do vedení - 1:0 pro Inter. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Cambiasso se ocitl sám před Freyem, ale ten jeho hlavičku dobře vystihl a brance zabránil. Ve 27. minutě už byl ale bezmocný. Milito si pohlídal ofsajdovou past a sám proti Freyovi uspěl na výbornou - 2:0 pro Inter. Diego Milito pro svůj vztah k janovskému celku branky neslavil. Každopádně s Janovem to vypadalo špatně a sedm minut před koncem už byl rozdíl třígolový. Lúcio našel stříleným centrem ve vápně svého stoperského kolegu Samuela a pro něj už nebylo obtížné trefit prázdnou branku - 3:0 pro Inter.

V prvním poločase to nebylo vše. V nastaveném čase vrátil Grify zpět do zápasu Giuseppe Sculli. Ve vápně Interu došlo ke zmateční situaci, Sculli se nejlépe zorientoval a zakončil - 3:1.

Po změně stran měl první výraznější šanci Zárate, jeho jedovatou střelu Frey vyrazil. V 59. minutě si Inter začinál utkání komplikovat. I když nutno podotknout, že rozhodčí tomu výrazně pomohli. Zanetti se sice ve vápně dotkl míče rukou, ale jako penalta to bylo posouzeno velmi přísně. Bohužel hlavní sudí svůj verdikt nezměnil a Rodrigo Palacio snížil už na rozdíl jediné branky - 3:2.

Inter vzápětí znovu odskočil. Zarate si udělal prostor ke střele a jeho nádherný pokus zapadl přesně ke vzdálenější tyčce - 4:2 pro Inter. Deset minut před koncem už byl rozdíl opět jen jednogólový. Palacio přepadl přes Cesara a sudí opět poněkud přízně nařídil penaltu. A nejen to, brazilskému brankáři udělil červenou kartu. Penaltu tentokráte proměnil Gilardino a za stavu 4:3 navíc v přesilovce byl Janov na koni.

Ovšem ne dlouho. Belluschi ve vápně fauloval Guarína a také on uviděl červenou kartu. Pokutový kop bezpečně proměnil Milito a zkompletoval hattrick - 5:3! Penaltám ale nebyl konec. Lúcio šel do souboje ve vlastním vápně poněkud neohrabaně a rozhodčí pískl další penaltu. Alberto Gilardino jí znovu proměnil a bylo to 5:4. Více už Grifové nestihli, a tak Inter muže slavit vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 nebo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

*0:1 pro Janov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v povedený úvod pro Stramaccioniho

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 krize nekrize,na Janov sme vzdycky nejak vyzrali

Reagovat
smazaný uživatel

Totez platilo o Catanii a Atalante a jak to dopadlo

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
tlaci

Inter se chytne 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi zapas, kterej Inter podela? asi jo, na ne uz letos nedam

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krutej zapas rozhodci piskal vsechno co se dalo ale hlavni jsou 3 body... Janov si nezaslouzil zadnej:) jeden stastnej gol z odrazu a 3 z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele