21. kolo
27.01.2007 18:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Turín FC - Udinese Calcio 2:3

Dva zápasy, dvě výhry, to je bilance Alberta Malesaniho u kormidla Udinese. To dokázalo navázat na výhru nad Messinou a i bez kanonýra Iaquinty zvítězilo v Turíně. Přišlo však o dalšího útočníka.

Iaquintu nahradil v útoku Barreto a trenéru Malesanimu se tento tah bohatě vyplatil. Barreto si skvěle porozuměl s Di Natalem a prakticky každá akce tohoto dua zaváněla brankou.

Po několika minutách poslal Abbiatimu první navštívenku Di Natale a bývalý brankář AC Milán měl co dělat, aby míč vytěsnil mimo tři tyče. V 18. minutě ale už byl bezmocný. Barreto našel přihrávkou Oboda a bylo to 0:1.

Ve 33. minutě si oba hráči prohodili role a byla z toho druhá branka v síti turínských. Barreto se po Obodově pasu dokázal vyhnout ofsajdové pasti a s přehledem překonal Abbiatiho - 0:2.

Pro útočníka Udinese ale mělo utkání hořký konec a dvě minuty před poločasovým hvizdem ho pro zranění musel na hřišti nahradit Gyan.

A ani Gyan domácí příliš nešetřil. Během šestnácti minut druhé půle dokázal dvakrát rozvlnit síť. V prvním případě se v 55. minutě zbavil Cioffiho a vypálil do boční sítě, o šest minut později už to bylo lepší. V 61. minutě se dostal k Muntariho křížné střele a ze situace hodně zavánějící ofsajdem vytěžil třetí, a jak se nakonec ukázalo, vítězný gól - 0:3.

Tento stav příliš neodpovídal dění na hřišti, domácí nebyli horším týmem a ani po třetí inkasované brance nesložili zbraně, svého soupeře pořádně přitlačili a v 77. minutě se Abbruscatovou zásluhou dočkali gólové odměny - 1:3.

Domácí útočník se do střelecké kolonky zapsal ještě jednou, jeho branka v nastaveném čase ale přišla příliš pozdě. Tou dobou už Turín hrál bez vyloučeného Cioffiho.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele