37. kolo
20.05.2007 15:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - AS Řím 3:2

Cagliari po skvělém výkonu zdolalo druhý tým tabulky AS Řím a zajistilo si tak záchranu v Serii A. Vemni dobře se předvedl záložník Marchini, který se na vítězství svého týmu podílel dvěma góly.

Už ve 13. minutě šli domácí do vedení, když útočník Suazo nekompromisně zblízka propálil gólmana Curciho. Jenže po půlhodině hry Biondini v pokutovém území dopustil faulu na římského kapitána Francesca Tottiho, rozhodčí Brighi pískl penaltu a sám postižený jí s poklidem proměnil - 1:1. Do kabin šlo nakonec přece jen lépe naladěné Cagliari, do vedení jej svým teprve druhým prvoligovým gólem v kariéře poslal Marchini

Druhý poločas začali aktivněji domácí a jejich tlak vyústil v navýšení náskoku v 68. minutě, kdy se již podruhé prosadil Davide Marchini. Jeho druhý gól nakonec byl vítězný, hostům se totiž podařilo ještě snížit. V 85. minutě se prosadil znovu kanonýr Totti, který oživil své naděje na zisk evropské Zlaté kopačky.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*lenny

0:2... 2x Totti

Reagovat
HOST*

0:3 Totti Totti Totti !!

Reagovat
Slejdy

1:3 ( Suazo - Totti,Mancini,Chivu)

Reagovat
HOST*Thomas

1-0 aby se zachránili

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*FERO AS

to je v pohode ;-) tňide o to aby totti ziskal zlatu kopacku

Reagovat
HOST*

toti ten bastard je prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele