19. kolo
14.01.2006 18:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

US Lecce - UC Sampdoria 0:3

Via del Mare hostilo zápas, v němž devatenácté Lecce změřilo síly s devátou Sampdorií. Domácím chyběla brankářská jednička Vincenzo Sicignano, jehož zastoupil Francesco Benussi. Útočník Mirko Vučinič odehrál svůj stý zápas za Lecce. Hostům chyběl jejich nejlepší střelec Bonazzolli, který je zraněný. Ze stejného důvodu chyběli i Falcone, Palombo a suspendovaný byl Flachi.

Úvodní šanci Lecce neproměnil Vučinič. V 15. minutě se zaskvěl domácí brankář Benussi, který fantastickým zákrokem vychytal gólovou hlavičku Luigiho Saly. Diskutabilní moment přinesla 20. minuta, Colombo dostal přihrávku od Dalla Bonny pravděpodobně do ofsajdu, jeho centr zblokoval na rohový kop Rullo. Už v tu chvíli se domácí sesypali na asistenta rozhodčího, že neodmával podle nich jasný ofsajd. Následný rohový kop rozehrál Andrea Gasbarroni, Colombo přehlavičkoval svého strážce Ledesmu a míč ještě prodloužil za Benussiho záda Diana.

Po přestávce se povedlo Sampdorii zvýšit, Volpi zahrával přímý volný kop, míč se dostal k Dalla Bonnovi a jeho střelu srazil do vlastní sítě Gennaro Delvecchnio. Sampdorii definitivně pojistil víězství po Colombově pěkné akci Bazzani. Zbytek zápasu přinesl pouze několik nesmělých příležitostí domácích, především šance Vučiniče a Konana zaváněly snížením stavu, ale domácím se nedařilo trefit branku Antonioliho, a tak Lecce podlehlo Sampdorii 0:3. Fotbalisté z Janova si tak připsali první vítězství od 4. prosince.

Autor: Tomáš Kohlmann

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele